Venster sluiten

Over mij

Een mens staat niet stil. En dat geldt zeker voor mij. Als leraar ben ik in 1978 begonnen in Nijmegen op een MBO opleiding. Ik ben daar inmiddels in 2012 gestopt omdat ik niet meer in het profiel pas wat daar nu gehanteerd wordt. In 1986 ben ik gestart met een kwekerij en heb deze inmiddels ook weer opgeheven, ook in 2012. Het was hard werken en lange dagen. Toen kwam de verandering. In contact komend met de diverse spirituele mensen die mij de mogelijkheden lieten zien om een andere weg in te slaan. De diverse ervaringen uit mijn jeugd en het verder verloop van mijn leven gaven inzicht dat er zeer zeker meer is op deze aarde en ook daarbuiten. Als nuchtere Twentenaar liet ik de dingen voor wat ze waren. De toevallige gebeurtenissen op een bepaald tijdstip, de bijna dood ervaring, ontmoetingen met levenden en gestorvenen, de pijn van binnen die ik mocht ervaren...

Nu weet ik wel beter. Je moet een weg gaan om ergens te komen. En hoe zwaarder de weg, hoe mooier het kan zijn om dichter bij je bestemming te komen. Met de nodige levenswijsheid ben ik nu iemand geworden die een ander kan helpen maar daarbij ook zelf nog steeds dagelijks bijleer. En nu, al een eind op weg in mijn leven, komt de verandering. Geen aardse maar een spirituele verandering. De numerologie die ik via een nu goede kennis heb mogen leren is mij daarbij zeker van dienst. Toeval? Die tijd ligt achter mij. Het moet zo zijn. Zoals een student mij enkele jaren geleden zei:"Jij hebt een bevoorrechte positie". En daar ben ik het volledig mee eens.

Naast de informatie die ik geef via de geboortedatum ben ik mij er van bewust dat mijn invoelend vermogen sterk is ontwikkeld. Het etiket “HSP” of te wel hoog gevoelig persoon, is voor mij niet vreemd. Ik voel de energie van andere mensen en krijg daardoor “informatie” die iets zegt over deze persoon. De juiste woordkeus, het geven van vertrouwen, echt luisteren en advies geven binnen een sfeervolle ruimte, is een start voor healing en inzicht. Ik word meerdere malen gevraagd om vooral jongeren te begeleiden die dreigen vast te lopen. Het bespreekbaar maken van pesten en het werken aan een oplossing (d.m.v. de numerologie) is een kwaliteit die ik bezit. Ik weet dat vele mensen hebben mogen ervaren dat andere inzichten door de numerologie gegeven, uiteindelijk een mooier en waardevoller leven kan opleveren. Na het gesprek komt het echte werk. U zult ervaren dat er dingen gaan veranderen. Waarom? Omdat u begint te veranderen en de omgeving verandert mee..................... Dat is de reactie op uw actie die u hebt ondernomen.

Door middel van de geboortedatum en de volledige geboortenamen (en meisjesnaam) is het mogelijk om u een spiegel voor te houden. Tijdens een persoonlijk consult kan ik u aangeven wat uw sterke punten zijn maar ook uw valkuilen. U zult vele dingen herkennen. U wordt aan het denken gezet. Diverse zaken zullen u duidelijker worden gemaakt. U zult ervaren dat er meerdere inzichten nodig zijn om ergens te komen. Mijn eigen ervaring met de numerologie is zeer positief.

Ik hoop dat ook u, samen met mij, het mooie mag ervaren om uzelf en anderen beter te leren kennen. Leer te zien waar de struikelblokken liggen, wat uw sterke en zwakke(re) eigenschappen zijn, te zien wat voor waardevols elk mens te bieden heeft. Ik wens u een heel mooie periode toe, samen met de kennis die ik u hoop te mogen geven.