Venster sluiten

Opleiding Jongerennumerologie

Voor wie is de opleiding Jongerennumerologie geschikt?

Deze opleiding is vooral geschikt voor therapeuten die al met jongeren werken of er mee gaan werken. Maar ook voor ouders met kinderen, jongeren en voor iedereen die met mensen werkt. Wil je ontdekken hoe getallen je inzichten geven en je helpen op een toegankelijke wijze snel tot de kern te komen in gesprekken?

Dan zal de nieuwe opleiding Jongerennumerologie een waardevolle aanvulling voor je zijn. Als eerste in Nederland laten numeroloog Theo Jeukens (bedenker en schrijver van het populaire boek Jongerennumerologie) en medium Annemarie Smit je samen de kracht van numerologie ervaren. Theo en Annemarie laten je tijdens deze opleiding uitgebreid kennis maken met alle aspecten van de Jongerennumerologie en de verrassende inzichten die het biedt. Ook je mediamieke kwaliteiten, die een ieder van ons bezit, komen hierbij aan de orde. De combinatie tussen aanreiken, laten ervaren en leren, geven je een stevig fundament waarmee je Jongerennumerologie in de praktijk kunt toepassen

Wat maakt deze opleiding zo uniek?

De jarenlange ervaring van Theo Jeukens en zijn ruim 3000 consulten met jongeren, geven je de garantie dat deze vorm van werken met mensen je sneller en gerichter tot de kern brengt. De ziel zal worden geraakt.

Na het volgen van deze opleiding kun je het geleerde in praktijk brengen. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Na het slagen mag je gebruik maken van de hulpmiddelen die zijn ontwikkeld voor de Jongerennumerologie.

Wat bieden we je?

  • Professionele begeleiding en uitleg, op een duidelijke, veilige en humorrijke manier.
  • Uitgebreid oefenmateriaal om je de Jongerennumerologie eigen te maken.
  • Je ontvangt naast het boek ‘Jongerennumerologie’ een uitgebreide en overzichtelijke werkmap waarin de lesstof uitgebreid beschreven wordt.
  • Je ontvangt een set prachtige kaarten (180 stuks op A5) waarmee we aan het werk gaan. Op deze kaarten staan afbeeldingen van dieren met teksten, die gebruikt worden bij de individuele uitleg en het maken van een collage van elke geboortedatum.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in samenwerking met en in het prachtige Landgoed Ezherwold in Almen (bij Lochem).

Data en tijden

De opleiding bestaat uit 10 lesdagen. Dat zijn zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur, verdeeld over een jaar. Wil je meer informatie mail mij dan even: t.jeukens@hetnet.nl

Groepsgrootte

Het minimum aantal deelnemers voor deze opleiding is 8 en het maximum aantal 14.

Prijs

De prijs voor de 10 zaterdagen is € 1.850,00. Dit is inclusief boek, werkmap, oefenmateriaal, kaarten, koffie, thee en lunch.

Meer informatie

www.jongerennumerologie.nl

Op onze opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en klachtenregeling van toepassing.